Slik møter vi deg

Når du kommer til kiropraktoren første gang er det viktig at du får en helhetlig undersøkelse. Dette innebærer at kiropraktoren først tar en sykehistorie der det fokuseres på den totale helsetilstanden. I tillegg til ortopediske og nevrologiske undersøkelser vil kiropraktoren undersøke ryggen din, først og fremst med hendene, for å avdekke hevelser, ømme områder og​ unormal bevegelsesfunksjon.

For å få en bedre forståelse av ryggens tilstand er det ofte nødvendig å se ryggen på et røntgenbilde. Kiropraktoren ser etter tegn på sykdom, medfødte forandringer, brudd, slitasje, kroppsholdning og forandringer i ryggens ledd for å nevne noe. Kiropraktoren benytter også bildene til å se på virvlenes stilling i forhold til hverandre. Slik kan de leddene som trenger behandling bli justert så forsiktig, spesifikt og effektivt som mulig.

Etter å ha analysert all informasjonen vil kiropraktoren gi deg en forklaring på hva som er problemet ditt og hvordan dette bør behandles. Sammen blir dere så enige om en behandlingsplan. Vi anerkjenner verdien av å samarbeide med andre helseprofesjoner når dette er i pasientens beste interesse.

Våre terapeuter

Kiropraktor Karl Henrik Jaeger

henrik_faceBekkestua Kiropraktikk og Helse har vært min arbeidsplass siden 2010.

Til meg kommer store og små i alle aldre. En velfungerende rygg og nervesystem er grunnlaget for optimal helse og livskvalitet! Mitt mål er å hjelp pasientene i å nå sitt fulle potensiale som menneske, både fyskisk og psykisk. Ring meg gjerne for en uforpliktende prat om hvordan du kan få en bedre helse og livskvalitet.

Jeg er utdannet ved Angelo Euopean Chiropractic College i England, og praktiserer Gonstead kiropraktikk og Network Spinal Analysis (NSA). I tillegg har jeg spesialisert meg på behandling av belastnings-/idrettskader i hele kroppen. Jeg har ansvaret for det medisinske støtteapparatet til Stabæk Håndball Elite, og har tidligere også vært engasjert i Haslum Håndball.

Kiropraktor Jack W. Johnsen

jack_faceKiropraktikk har i mange år vært en inspirasjonskilde og viktig del av livet mitt. Jeg har hele tiden hatt fokus på at kiropraktikk passer for alle.

Voksne og barn i alle aldre er velkomne. Mange familier benytter mine tjenester gjennom livets mange faser. Kiropraktikk er ikke bare en behandlingsmetode, men også en livstil. Det kiropraktiske paradigmet åpner for muligheten til at ryggsøylens strukturer er livets speil, og individets sikringsskap. Dette er noe jeg på godt og vondt etterlever.

Jeg er utdannet i USA og har bakgrunn i tradisjonelle kiropraktoreteknikker. Jeg har over mange år også videreutviklet og fordypet meg metoder som har et langt større fokus på forholdet mellom kropp, sinn, relasjoner og liv. De to viktigste methodene kalles Network Spinal Analysis (NSA) og Somato Respiratorisk Integrasjon (SRI).